Prvi pregled

Na prvem pregledu se pogovorimo o Vaših težavah in željah ter skupaj oblikujemo plan oskrbe.

Namen prvega pregleda je, da se dobro seznanimo z Vašimi težavami, željami, stanjem ustne votline in sistemskim zdravjem. Celosten pregled je sestavljen iz naslednjih korakov:

Zdravstveni vprašalnik

Zdravstveni vprašalnik je temelj vsakega pregleda in nam da vpogled v Vaše sistemsko zdravje, pretekle posege in izkušnje pri zdravniku in zobozdravniku.

Pregled ust in zob

Terapevt natančno pregleda Vaše zobovje in ustno votlino. Da česa ne spregledamo se poslužujemo povečevalnih sredstev, kot so lupe ali mikroskop.

Fotografiranje zob

Z digitalnim fotoaparatom zajamemo fotografije Vaših zob, obzobnih tkiv ter ugriza. Na ta način Vam lahko kasneje jasno predstavimo dogajanje v ustni votlini.

Rentgenski posnetki

Rentgenska diagnostika je pomemben del vsakega pregleda, saj na ta način odkrijemo tudi stvari, ki jih samo s pregledom ne moremo videti.

Pregled stanja

Na podlagi kliničnega pregleda, fotografij in rentgenskih posnetkov lahko dobro celostno proučimo zdravstveno stanje Vaših zob in ustne votline.

Pogovor o terapiji

Glede na Vaše težave, želje in potrebe po oskrbi skupaj oblikujemo primerno terapijo, ki je časovno in finančno prilagojena Vašim zahtevam in zmožnostim.

Zakaj izbrati nas?​

V Oasis Dentalu niste le številka. Nenehno se trudimo, da vzdržujemo in izboljšujemo našo oazo nasmehov.

Kakšna je cena prvega pregleda?

Prvi pregled traja 30-60 minut in stane 50€. Če imate kakšne novejše rentgenske posnetke jih prinesite s seboj, v nasprotnem primeru pa lahko vse potrebne RTG posnetke naredimo tudi v našem centru.

Bi se želeli naročiti na pregled?

Dosegljivi smo tudi preko elektronskega sporočila, kontaktnega obrazca, najhitrejša opcija pa je telefonski klic.