Edi Dedić

Zobozdravnik
Doktor dentalne medicine

Verjamem, da se je moja zobozdravstvena pot z dolgoletnim ortodontskim zdravljenjem začela že v osnovni šoli. Kot zlati maturant klasične gimnazije Poljane, sem se leta 2014 vpisal na EMŠ Dentalna medicina na Medicinski fakulteti v Ljubljani. 

Že tekom študija sem se na kongresih v tujini dodatno izobraževal ter večkrat sodeloval pri organizaciji študentskega kongresa v Ljubljani. Bil sem aktiven član Študentskega sveta UL MF, Senata UL MF in različnih fakultetnih komisij. Moj trud in zagnanost je prepoznala tudi Mestna občina Ljubljana ter mi podelila štipendijo za nadarjene študente.  Študentsko delo v splošnih in specialističnih ambulantah mi je že tekom študija dalo občutek za širino področja in možnosti celostne obravnave pacienta s sodobnimi pristopi in opremo. 

Uspešno sem opravil izobraževanje in pridobil naziv uradnega certificiranega Invisalign® ponudnika za terapije z nevidnimi zobnimi aparati.

Svoj občutek za red in perfekcionizem želim skozi svoje delo pacientom prenesti na njim razumljiv način in jim omogočiti sproščeno in prijetno izkušnjo obiska zobozdravstvene ordinacije. 

Smeh je pol zdravja, naj bo druga polovica lep in zdrav nasmeh!