Jure Rus

Zobozdravnik
Doktor dentalne medicine
University Master in Oral Implantology
Vodja Oasis Dental Ljubljana

Poudarjam pomen celostne obravnave pacienta. Le na ta način je mogoče zagotoviti optimalno oskrbo, ki daje najboljše rezultate. Ustna votlina je zapleten sistem, ki pa mora delovati enotno in zadostiti vsem estetskim in funkcionalnim zahtevam.

Moja področja dela so: preventivno zobozdravstvo, zobne bolezni in endodontija, parodontologija, kirurgija, protetika, implantologija in estetsko zobozdravstvo.

Perfekcionizem in skrb za paciente me vodita v nenehno dopolnjevanje teoretičnega in praktičnega znanja na mednarodnih kongresih in delavnicah. To, v kombinaciji z uporabo najnovejše zobozdravstvene tehnologije, mi omogoča, da svojim pacientom nudim najboljšo možno oskrbo.

Leta 2016 sem z odliko opravil zaključne izpite na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter pridobil naziv doktor dentalne medicine. Takoj po pridobljeni licenci sem pričel z delom v zasebni praksi.

V letu 2021 sem v sklopu mastersa univerze UniCamillus v RImu nadgrajeval znanje iz področja kirurgije in zobnih vsadkov. Januarja 2022 sem uspešno opravil zaključni izpit in predstavil zaključno nalogo ter pridobil naziv ‘‘University Master in Oral Implantology”.

Kot certificiran zobozdravnik za oskrbo pacientov z ortodontskim sistemom Invisalign® lahko obsežno znanje na področju estetskega zobozdravstva povežem z ortodontskimi premiki, kar vodi v odlične rezultate in zadovoljne paciente.

Sem član Evropskega združenja za Osteointegracijo (EAO – European Association for Osseointegration).

Sem tudi član ameriške akademije American Academy of Cosmetic Dentistry in strmim k perfekciji pri vseh oblikah estetske sanacije zob.

Čut za estetsko zobozdravstvo sem nadgradil še z AFD certificiranim izobraževanjem o uporabi botulin toksina in hialuronskih polnil za dopolnitev obrazne estetike.

Poleg Zdravniški zbornice Slovenije sem tudi aktivni član Avstralske zobozdravniške zbornice.

Pri izumitelju PRF-koncepta, dr. Choukrounu v Švici, sem opravil tečaj Plateled Rich Fibrin Intensive Course, Advanced-PRF & Injectable-PRF. Kot certificirani ponudnik lahko pacientom nudim PRF tehnologijo v sklopu različnih kirurških posegov.