Invisalign® zobni aparat

Nevidni zobni aparat, ki omogoča hitro in udobno odpravo zobnih nepravilnosti za vse starosti.

Invisalign® zobni aparat je t.i. nevidni zobni aparat. Gre za ortodontski sistem, pri katerem s serijo individualnih opornic dosežemo želeno končno stanje zob. Oasis Dental je Platinum Invisalign® Provider. Naziv potrjuje naše znanje in izkušnje, vi pa ste lahko prepričani, da ste v dobrih rokah.

Prednost Invisalign® aparata pred ostalimi ponudniki je v izredni izpopolnjenosti sistema. Prav vsi elementi so natančno prilagojeni potrebnim premikom in silam, ki morajo delovati na zobe. Rezultati so visoko predvidljivi in pri večini nepravilnostih povsem primerljivi klasični terapiji s t.i. ”zvezdicami”.

Kaj so prednosti Invisalign® zobnega aparata?

Zakaj po Invisalign® terapijo v Oasis Dental?

Smo strokovnjaki za estetsko zobozdravstvo, katerega del je tudi Invisalign® ortodontska terapija. Vseh primerov se lotimo celostno in pacientom svetujemo, kaj je za njih najbolj primerno: lahko je to Invisalign® terapija, velikokrat pa se tudi zgodi, da obstajajo bolj primerne tehnike in postopki glede na pacientove želje.

Invisalign® terapija je lahko povsem samostojna terapija, pogosto pa je potrebno narediti tudi pripravo pred pričetkom terapije (sanacija zobnih kariesov, odstranjevanje oblog, ekstrakcija modrostnih zob, …) ali pa zobe po končani Invisalign® terapiji dokončno urediti z ostalimi tehnikami (t.i. bonding, veneerji, kompozitne/keramične luske, implantološka oskrba, …). V Oasis Dentalu vse storitve izvajamo pod eno streho – to nam omogoča odličen pregled nad celotnim zdravljenjem, vam pa zelo olajša oskrbo.

Načrtovanje terapij vodi dr. Rus, ki ima dolgoletne izkušnje z Invisalign® sistemom in vsemi sodobnimi estetsko-zobozdravstvenimi posegi. Skupaj z ekipo poskrbimo, da se pri nas počutite prijetno in prepričani ste lahko, da ste v Oasis Dentalu v odličnih rokah.

Ponosni smo, da je Oasis Dental Platinum Invisalign® Provider.

Za koga je Invisalign® primeren?

Invisalign® sistemom se lahko lotimo skoraj vseh ortodontskih nepravilnosti, zato je primeren veliko večino posameznikov, ki želijo in/ali potrebujejo terapijo.

Rezultat obravnave je odvisen od terapevta, kateremu zaupate svoje ortodontsko zdravljenje, in od natančnosti vseh izvedenih postopkov – zato je pomembno, da vse faze terapije potekajo pod nadzorom usposobljenega strokovnjaka.

V osnovi delimo Invisalign® primere na enostavne – express (do 7 opornic), srednje težke – Lite (do 14 opornic) ali Moderate (do 20 opornic) in celostne (Comprehensive, neomejeno število opornic).

Kakšna je cena Invisalign® zobnega aparata?

Cena Invisalign® ortodontske terapije je 1200 – 4200€ in je odvisna od zahtevnosti nepravilnosti in od želja pacienta. Ker je prav vsaka terapija individualno prilagojena in načrtovana, Vas lepo vabimo, da se naročite na neobvezujoč pregled. Takrat se Vam posvetimo, pregledamo stanje in se skupaj pogovorimo o oskrbi.

V kolikor že imate ponudbo za zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom, nam jo lahko posredujete: potrudili se bomo, da vam pripravimo ugodno terapijo.

Kako do Invisalign® zobnega aparata?

1. Pregled in posvet

Na prvem srečanju pregledamo Vaše zobovje in čeljusti. Glede na Vaše želje in pričakovanja svetujemo najbolj ustrezno Invisalign® terapijo.

Ker imamo izkušnje s celotnim področjem estetskega zobozdravstva, se lahko občasno zgodi, da vam svetujemo drugačno terapijo, ki je lahko za Vas bolj primerna.

2. Skeniranje in fotografiranje

Drugi korak je zajem vseh potrebnih podatkov. S posebnim intraoralnim skenerjem poskeniramo Vaše zobe. S fotoaparatom naredimo fotografije Vašega obraza in zob. Po potrebi lahko naredimo tudi rentgenska slikanja.

Na podlagi vseh pridobljenih podatkov načrtujemo optimalno terapijo. Pred potrditvijo Vam lahko tudi pokažemo simulacijo končnega stanja.

3. Vstavitev aparata

2-3 tedne po drugi fazi sledi namestitev etečmenov in vstavitev prve opornice in pod do lepšega nasmeha se prične!

Podamo Vam tudi natančna navodila za nošenje. Vdni v tednu smo Vam vedno na voljo tudi v primeru težav.

Bi se želeli naročiti na pregled?

Dosegljivi smo tudi preko elektronskega sporočila, kontaktnega obrazca, najhitrejša opcija pa je telefonski klic.